Perníkovou chaloupku obsadí věštkyně i duchové

Perníková chaloupka pod hradem Kunětická hora u Pardubic otevře svá tajemná a strašidelná zákoutí, a to již tradičně ve státní svátek dne 17. listopadu od 9 do 17 hodin.
Prohledejte své šatníky pohádkových a strašidelných kostýmů a přijďte v nich na Den duchů do Perníkové chaloupky, kde se uskuteční jedinečný podušičkový rej nadpřirozených bytostí a strašidel. Parádní namalování obličeje pořídíte na místě od paní Dagmar Růžičkové. Pro děti i pro dospělé je připraveno černé divadlo s Čertovskými pohádkami a hodování duchů barona Drasche a pardubických kavalírů s dámami v Rytířském sále.
Den duchů v Perníkové chaloupce 2009
Duchové v Perníkové chaloupce 2009
Zajímá vás budoucnost a duchovno? Máte ojedinělou příležitost se osobně zeptat televizní a rozhlasové věštkyně a kartářky Jany Skálové, jež bude poskytovat individuální seance.
Soutěž čarodějnic 2010 - věštkyně Jana Skalová
věštkyně Jana Skálová v Perníkové chaloupce
doplňkového programu mohou návštěvníci využít prohlídek Muzea perníku s Perníkářskou dílnou Ježibaby nebo si opéci voháňku či vocásek na Ohništi pro 12 měsíčků. Stravu pevnou i tekutou zajišťují U všech čertů - útulna a občerstvovna, opravdu dobrou kávičku nabídne Červená Karkulka a sladké dobroty Otesánkova mlsárna. Perníčky, suvenýry a tipy na další akce konané nejen v Perníkové chaloupce načerpáte v Informačním centru děda Vševěda.
Den duchů 2006 v Perníkové chaloupce
Návštěvníci Dne duchů v Perníkové chaloupce
Přijďte za každého počasí - a nejlépe ve strašidelných kostýmech! Strrrrrrrrrrašně se na vás těšíme.

(šm)